Monday, Wednesday & Friday

  • Monday, Wednesday & Friday

     

    • Home Room: 8:30-8:35  (5 minutes)
    • Period One: 8:41-9:49   (68 minutes)
    • Period Two: 9:55-11:03 (68 minutes) 
    • Period Three: 
      • A Lunch:
        • 11:09-11:30 (Lunch 30 minutes)
        • 11:30-12:47 (Class 68 minutes)
      • B Lunch:
        • 11:09-11:31 (Class 22 minutes)
        • 11:31-12:01 (Lunch 30 minutes)
        • 12:01-12:47 (Class 46 minutes)
      • C Lunch: 
        • 11:09-11:53 (Class 44 minutes)
        • 11:53-12:23 (Lunch 30 minutes)
        • 12:23:12:47 (Class 24 minutes)
      • D Lunch: 
        • 11:09-12:17 (Class 68 minutes) 
        • 12:17-12:47 (Lunch 30 minutes)
    • Period Four: 12:53-2:06 (68 + 5minutes for KBNG)
    • Period Five: 2:12-3:20 (60 minutes)

Tuesday & Thursday

  • Tuesday & Thursday

     

    • Home Room: 8:30-8:35  (5 minutes)
    • Period One: 8:41-9:43  (62 minutes)
    • Period Two: 9:49-10:51  (62 minutes) 
    • Period Three: 
      • A Lunch:
        • 10:51-11:21 (Lunch 30 minutes)
        • 11:21-12:29 (Class 68 minutes)
      • B Lunch:
        • 10:57-11:15 (Class 18 minutes)
        • 11:15-11:45 (Lunch 30 minutes)
        • 11:45-12:29 (Class 44 minutes)
      • C Lunch: 
        • 10:57-11:39 (Class 42 minutes)
        • 11:39-12:09 (Lunch 30 minutes)
        • 12:09-12:29 (Class 20 minutes)
      • D Lunch: 
        • 10:57-11:59 (Class 62 minutes) 
        • 11:59-12:29 (Lunch 30 minutes)
    • Period Four: 12:35-1:41 (62 +5 minutes for KBNG)
    • SNAP:  1:47-2:12 (25 minutes)
    • Period Five: 2:18-3:20 (62 minutes)